Cum functioneaza Calatoria

Metoda „Calatoria” functioneaza pe principiul vindecarii pornind de la nivel celular si molecular. Emotiile negative, traumele si suferintele, socurile emotionale sunt stocate la acest nivel, perturband echilibrul fiintei si conducand in timp la anumite blocaje si dezechilibre, care nerezolvate pot declansa manifestarea bolilor.

Fiecare boala si afectiune are un mesaj pe care ni-l transmite si contine in ea o lectie de viata care odata invatata ne vindeca definitiv si ne elibereaza. De cele mai multe ori aceasta lectie este iertarea. Calatoria ne ajuta sa iertam ce este de neiertat si sa ne iertam, sa ne invatam lectiile de viata, sa accesam un nivel mai inalt de constiinta, sa ne elevam punctul personal de vedere si sa reusim sa inglobam in constiinta noastra intr-un mod armonios, obiectiv toate experientele de viata.

Calatoria in sine este o calatorie interioara personala, care porneste de la blocaje, dureri si limitari si care ne conduce in final la cunoasterea de sine, la acceptarea de sine si la vindecare. Odata emotiile negative accesate si eliberate de la nivel celular, se declanseaza in mod automat procesul de vindecare la nivelul corpului fizic, ghidat apoi de aceasta intelepciune.

Atunci cand noi opunem rezistenta in fata anumitor emotii negative sau situatii de viata cu care ne confruntam, noi de fapt ne opunem vietii insesi si aceasta duce la aparitia anumitor blocaje in propria fiinta. Calatoria ne ajuta sa identificam aceste blocaje si sa ne eliberam de ele. Corpul fizic are un ritm de regenerare incredibil. Ochii de exemplu, se regenereaza complet in doua zile, ficatul in trei saptamani. Intreg corpul este complet nou intr-un an de zile. Cu alte cuvinte, nici una dintre celulele care va alcatuiesc astazi trupul, nu va mai exista in corpul vostru peste un an de zile. Peste 365 de zile veti fi complet noi. Si atunci apare intrebarea „Cum se face ca oamenii sufera de anumite boli ani de zile, daca trupul fizic se reinnoieste complet o data pe an?”

Raspunsul este simplu, tiparul bolii, sau „ampenta” sa este stocata la nivel celular, iar atunci cand o celula moare, ea îl transmite mai departe, ca o mostenire, celulei noi care ii ia locul. Si desi ochii nostri se regenereaza complet la doua zile, noi totusi suferim de miopie de ani de zile. Cum putem face sa rupem acest „lant al slabiciunilor”? Solutia este curatarea, purificarea, deblocarea emotiilor negative stocate la nivel celular, care astfel nu vor mai fi apoi transmise mai departe generatiilor ulterioare de celule noi, stopandu-se astfel aceasta "perpetuare".

In momentul cand acest „lant” este rupt, apare vindecarea. Celulele noi care se nasc si care iau locul celor vechi, sunt libere de acele emotii negative, de traume, de amintiri dureroase, de suferinta si de blocaje. Ele sunt libere si sanatoase si aceasta este informatia pe care o vor transmite mai departe la randul lor celorlalte celule si intregului corp.