Despre Calatoria

Metoda „Calatoria" („The Journey”) elaborata de Brandon Bays, o femeie remarcabila care s-a vindecat prin forta incredibila a propriului suflet de o tumoare in zona abdominala, de marimea unei mingi de baschet, este o metoda uluitoare de introspectie, care prin eliberarea de emotiile negative si prin depasirea cu succes a blocajelor si limitărilor de tot felul conduce la eliberare, la iertare, la vindecarea sufleteasca si trupeasca si la trezirea potentialului infinit care exista in fiecare fiinta umana.

Diagnosticata in anul 1992 cu o tumoare de marimea unei mingi de baschet, Brandon a pornit intr-o calatorie vindecatoare remarcabila, transformatoare si eliberatoare, si a descoperit mijloace eficiente de a accesa direct nivelurile cele mai profunde ale sufletului si infinitul potential vindecator care exista in fiecare dintre noi.

Puterea lui Brandon de a se abandona total, precum si curajul ei de a plonja in necunoscutul din interior, au facut ca in sase saptamani si jumatate tumoarea ei sa se vindece complet. Ulterior, pornind de la cunostintele in domeniul vindecarii minte-corp si de la cele mai noi descoperiri ale oamenilor de stiinta ca Dr. Candace Pert si Dr. Deepak Chopra, Brandon a dezvoltat o metoda de vindecare profund transformatoare care avea sa devina curand „The Journey”.

Procedeul in sine dureaza aproximativ o ora, o ora si jumatate, este ghidat de un terapeut cu experienta, Practician Journey si consta in accesarea intr-o stare de relaxare a corpului, a anumitor niveluri emotionale si sufletesti profunde, care odata purificate declanseaza procesul de vindecare automat si firesc, ghidat de intelepciunea uimitoare a corpului. Prin vindecarea emotionala se declanseaza vindecarea la nivel celular si molecular, acolo unde sunt stocate emotiile, traumele si suferintele, si astfel se produce vindecarea completa.

Calatoria este o metoda de vindecare si transformare radicala a constiintei. Este un procedeu recunoscut in intreaga lume ca un instrument unic, extrem de puternic, pentru trezirea si eliberarea potentialului uman infinit din noi insine. Metoda a ajutat mii de oameni de pretutindeni sa se elibereze de probleme ca anxietate, stres, depresie, scaderea stimei de sine, incapacitatea de a gestiona emotiile negative, boli fizice, dependente si comportamente nesanatoase, abuz sexual, probleme relationale si profesionale.

Utilizand „Calatoria” oamenii obtin rezultate extraordinare, indiferent de varsta, mediul de provenienta, cultura sau istoric personal. „Calatoria” este o invatatura universala, unica de acest gen. Este practică, accesibilă si are efecte profunde si durabile!