Despre noi

Suntem un grup entuziast de consilieri pentru dezvolater personala, medici, psihologi si kinetoterapeuti care, observand in practica eficienta deosebita a acestei metode „Calatoria” („The Journey”) elaborata de Brandon Bays (care s-a vindecat in acest fel de o tumoare in abdomen de marimea unei mingi de baschet), ne-am hotarat sa o facem cunoscuta si accesibila cat mai multor oameni.

Cu o experienta de cativa ani in acest domeniu, ne-am propus sa oferim o solutie alternativa si complementara, extrem de eficienta in acompanierea cu succes in procesul de vindecare a unei game largi de boli si afectiuni (de la cancer, infertilitate, probleme cu greutatea, sindromul colonului iritabil, depresie, noduli, tumori de tot felul, pana la fibroame, alergii, fobii, simptome inexplicabile, frici, insomnie).

In urma experientei am constatat obtinerea unor rezultate rapide uimitoare. Va stam astfel la dispozitie in cabinetele noastre din Bucuresti si Brasov.

Va invitam sa incepeti calatoria vindecatoare a vietii voastre, sa va asumati responsabilitatea pentru propria fericire, pentru propriul succes si pentru propria stare de sanatate. Vindecarea autentica si durabila poate incepe doar din interiorul vostru. „Calatoria” va ofera mijloacele pentru a produce o diferenta reala in viata voastra si a celor din jurul vostru. Speram ca informatiile pe care vi le oferim sa va inspire sa aveti initiativa de a va transforma radical viata, in foarte bine.

Calatoria este un procedeu universal, care se adreseaza tuturor persoanelor care se confrunta sau s-au confruntat in trecut cu probleme de sanatate (boli de la cele mai grave pana la cele mai „banale”, traume emotionale, blocaje, limitari, depresie, pierderea cuiva drag, abuzuri, accidente, alergii, fobii, infertilitate, simptome inexplicabile etc. indiferent de varsta, sex, statut social, etnie, rasa, orientare religioasa. Calatoria este o invatatura universala a inimii si a iertarii. Se poate lucra cu bebelusi, copii, adolescenti, tineri, adulti, persoane aflate in coma, persoane accidentate, persoane in recuperare etc.