Calatoria dincolo de ego

Este un procedeu dedicat celor curajosi si indrazneti, care isi doresc sa iasa din ingradirea limitelor, credintelor si ale personalitatii, trecand dincolo de acestea, in libertate. Este un procedeu bazat pe cele 9 tipologii ale Eneagramei, extrem de eficient si cu rezultate uimitoare.

Prin intermediul acestui proces va veti elibera de falsa identitate pe care v-ati asumat-o si in care ati trait pana acum, veti afla cum v-ati construit intregul „joc” si veti ajunge sa simtiti compasiune pentru modul in care cu totii pornim in calatoriile egourilor noastre. Veti descoperi si veti elimina tiparele si capcanele care au creat atata separare si durere in viata voastra. In cele din urma va veti scutura de identitatea voastra iluzorie si veti dezvalui libertatea adevaratului vostru sine. Veti ajunge sa va simtiti cu adevarat reali, scufundati in maretia libertatii nelimitate.

Aici veti plonja adanc in flacara Adevarului, scotand la iveala tiparele dureroase care au stat la baza construirii „jocului” vostru, dezvaluind comportamentele de control care v-au condus pana acum viaaa. Acest proces scoate la iveala minciunile, demonteaza capcanele si arde tiparele centrale de fixatie profund inradacinate pe care pana acum le-ati confundat cu adevaratul vostru sine. Prin acest proces eliberator veti descoperi durerea centrala care conduce comportamentul si modelează personalitatea prietenilor si persoanelor pe care le iubiti, si veti ajunge sa le întelegeti mai profund si cu mai multa compasiune.

Egoul este falsa identitate care genereaza intreaga durere si suferinta din viata voastra. Este închisoarea de confuzie datorita careia v-ati mentinut in sentimentul de separare fata de Dumnezeu, de viata si de propriul vostru Sine. Cand tot esafodajul egoului se darama si dispare, ceea ce ramane este libertatea nelimitata. Veti constata ca incepeti sa va traiti viata intr-un fel nou, din autenticitatea deschisa, vasta a existentei pure, din libertatea propriei voastre esente.