Procesul abundentei

Prin intermediul acestui proces sunt scosi la lumina si indepartati toti acei „sabotori tacuti” care v-au subminat pe nesimtite atat de mult visele si dorintele. Aceasta este sansa voastra de a elimina toti acesti sabotori si de a realiza o „curatenie” generala, de a va elibera de toate sabloanele de auto-negare care pana acum stateau adanc ascunse in fiecare dintre noi-credintele negative, lipsa increderii in sine si in propria voastra valoare, fricile, credintele de tipul „nu sunt suficient de bun(a)” sau „nu voi reusi niciodata”, toate aspectele care v-au tras in jos pe atat de multe planuri ale vietii.

Va veti putea bucura astfel de un nou inceput, sa fiti liberi sa primiti abundenta financiara, emotionale pe care Universul vi-o poate oferi. Va avantati astfel in descoperirea propriului potential si veti fi pregatiti sa atrageti abundenta in toate aspectele vietii voastre: sanatate, creativitate, bunastare financiara ai in planul relational.

Acesta este un procedeu indicat daca va doriti mai mult de la viata, cariera, mai multa creativitate, implinire, libertate de exprimare, mai multe de la relaţiile in care sunteti angrenati, de la viata de familie. Abundenta permite realizarea rapida a dorintelor.